Disco Zwemmen …

Op zaterdag 10 maart 2018 zal om 16.30 uur de 4e editie van het disco-zwemmen van start gaan! Zwemmen en swingen tegelijk in het water op top 40 muziek. Muziek wordt uiteraard weer verzorgt door dj “Joey Delvaro”.

Iedereen is welkom! Broertjes, zusjes, vriendjes, papa, mama …. en ga zo maar door!

Aanmelden kan via de ESCA-app, onder het menu “agenda”. Dan ben je zeker verzekerd van toegang! Maar natuurlijk kun je je ook gewoon op de dag zelf aanmelden.

Locatie: Zwembad “De Grote Koppel” Arnhem
Aanvang: 16.30 uur
Eindtijd: 18.30 uur
Entree: € 3,50 per persoon (Aan de kassa) / Voorverkoop:  € 2,50 per persoon (Start 01 januari 2018 via de ESCA app, tafeladministratie of middels mailtje naar de ledenadministratie.) Betaling: Aan de kassa; alleen contante betaling. / Voorverkoop; middels automatische incasso.

 


Eindfeest …

Ook dit jaar sluiten we het zwemseizoen af met een zwemfeest in het subtropisch zwembad De Grote Koppel in Arnhem. Kom jij ook? Samen met Papa, mama, broertje(s) / zusje(s).

Datum: 30 juni 2018
Locatie: Zwembad De Grote Koppel Arnhem
Aanvang: 09.30 uur
Eindtijd: 11.30 uur

Enkele regels en tips … Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een ouder het water betreden. Het laten hangen van kledingstukken in de kleedhokjes/kleedruimtes kan leiden tot vermissing, het daarom raadzaam om kledingstukken op te bergen in de daarvoor bestemde lockers (kluisjes). I.v.m. de verwachtte drukte, verzoeken wij u (ruim) op tijd te komen. Dit i.v.m. o.a. de eventuele parkeerproblemen bij het zwembad. (Naast het zwembad is een open terrein, daar mag u ook parkeren.)

De reguliere zwemlessen komen hiermee te vervallen, m.u.v. “Masterzwemmen” en “Ouderenzwemmen”.


Enkele regels en tips m.b.t. onze evenementen in het zwembad …

-Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een ouder het water betreden.
-Het laten hangen van kledingstukken in de kleedhokjes/kleedruimtes kan leiden tot vermissing, het daarom raadzaam om kledingstukken op te bergen in de daarvoor bestemde lockers (kluisjes).
-I.v.m. eventuele te verwachtte drukte, verzoeken wij (ruim) op tijd te komen. Dit i.v.m. o.a. de eventuele parkeerproblemen bij het zwembad. (Naast het zwembad is een open terrein, daar mag u ook parkeren.)
-Het fotograferen in het gedeelte van het subtropisch zwembad zelf is toegestaan. Idem voor het plaatsen van foto’s op publieke sites, mits er vooraf (minimaal twee weken voor het evenement) geen bezwaar is gemaakt door enerzijds ouders als anderzijds ESCA Zwemmen, tot het plaatsen van deze foto’s.
-Daarnaast zijn onze gedragsregels van toepassing.