logo (2) 

 

Sport als goed doel 

Over de kracht van sport valt niet te twisten. Sport is passie, vermaakt mensen en is gezond.  De kans is groot dat jijzelf op de één of andere manier bij sport betrokken bent. Want Nederland houdt van sport, zowel om te doen als om naar te kijken.

Nederlanders geven jaarlijks ongeveer 2 miljard euro aan goede doelen (Bron: Geven in Nederland 2011). Tot nu toe wordt daarbij nog weinig aan sport gedacht. En dat terwijl de sport dit hard nodig heeft! Sponsorbijdragen en gemeentelijke subsidies nemen namelijk af. Daarom is het goed om te weten dat jij de sport kunt helpen. Door te geven aan jouw sportvereniging. Op een manier die bij jou past! Klik op de banner en je wordt doorgelinkt naar de website “Sport daar geef ik om!”

Wil je een bijdrage leveren aan ESCA Zwemmen, maar weet je (nog) niet welke vorm van schenken of nalaten het beste bij jou past? Vul dan de geefwijzer in. De geefwijzer helpt je bij het maken van een keuze door de beantwoording van enkele eenvoudige vragen.

Waarom?

Geven aan een goed doel doe je vanuit een persoonlijk motief. Je wilt bijvoorbeeld bijdragen aan het voortbestaan en successen van je eigen club of aan de ontwikkeling van talent in jouw tak van sport. Ongeacht je motief, je belangrijkste bijdrage is dat sport mogelijk blijft voor iedereen!

 

Sport daar geef je om!