Sinterklaasfeest …

Op zaterdag 30 november 2019 van 09.00 uur tot 11.30 uur is het grote ESCA Sinterklaasfeest voor alle ESCA kinderen, met familie, in het Subtropisch Zwembad “De Grote Koppel”.

De pieten en sinterklaas komen natuurlijk ook weer kijken wat jullie allemaal hebben geleerd. Voor alle kinderen is er aan het einde van het feest een leuke verrassing af te halen bij de tafeladministratie.

Deuren open: 09.00 uur / Aanvang: 09.30 uur / Eindtijd: 11.30 uur

(De reguliere zwemlessen komen hiermee te vervallen, m.u.v. “Masterzwemmen” en “Ouderenzwemmen”.)

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:


Algemene Leden Vergadering …

Hierbij willen wij u van harte uitnodigen voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) van ESCA Zwemmen op donderdagavond 12 december 2019. Deze vergadering zal plaatsvinden in de vergaderzaal van zwembad “De Grote Koppel”, en zal om 20.00 uur aanvangen.


Disco Zwemmen …

In het nieuwe jaar zal de 5e editie van het disco-zwemmen van start gaan! Zwemmen en swingen tegelijk in het water op top 40 muziek. Muziek wordt uiteraard weer verzorgt door dj “Joey Delvaro”.

Iedereen is welkom! Broertjes, zusjes, vriendjes, papa, mama …. en ga zo maar door! De exacte datum wordt z.s.m. bekent gemaakt.


Enkele regels en tips m.b.t. onze evenementen in het zwembad …

-Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een ouder het water betreden.
-Het laten hangen van kledingstukken in de kleedhokjes/kleedruimtes kan leiden tot vermissing, het daarom raadzaam om kledingstukken op te bergen in de daarvoor bestemde lockers (kluisjes).
-I.v.m. eventuele te verwachtte drukte, verzoeken wij (ruim) op tijd te komen. Dit i.v.m. o.a. de eventuele parkeerproblemen bij het zwembad. (Naast het zwembad is een open terrein, daar mag u ook parkeren.)
-Het fotograferen in het gedeelte van het subtropisch zwembad zelf is toegestaan. Idem voor het plaatsen van foto’s op publieke sites, mits er vooraf (minimaal twee weken voor het evenement) geen bezwaar is gemaakt door enerzijds ouders als anderzijds ESCA Zwemmen, tot het plaatsen van deze foto’s.
-Daarnaast zijn onze gedragsregels van toepassing.