Contributie voorwaarden

Lid worden

Als u zichzelf, of uw kind, wilt aanmelden voor de vereniging, meld u zich dan aan via onze website, dit zal dan automatisch worden doorgestuurd naar de juiste personen. (u bent pas lid als u door de ledenadministratie bent verwerkt en hier een bevestiging van heeft gekregen).

Automatische incasso contributie

De contributie betaalt u met een automatische incasso. ESCA hanteert een jaartarief, welke per maand (12 maanden) wordt geïncasseerd.

In gebreke

Blijft u in gebreke van het betalen van contributie, dan kan ESCA eenzijdig het lidmaatschap ontbinden en is het niet langer mogelijk om lessen/trainingen te volgen totdat de (achterstallige) contributie is voldaan.

Lidmaatschap opzeggen

Uitschrijven kan alléén via de website. U krijgt een bevestiging per e-mail van de uitschrijving. Let op: telefonische, mondelinge opzeggingen of opzeggingen per e-mail nemen wij niet in behandeling. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.
Klik hier voor het uitschrijfformulier.

Gelrepas

Indien u in het bezit bent van een Gelrepas kunt u deze inzetten voor de zwemlessen/trainingen. Dan dient u een kopie van de Gelrepas (voorkant en achterkant) bij te voegen bij het incassoformulier. Dit formulier ontvangt u tijdens de eerste zwemles/training. De contributie wordt dan maandelijks afgeschreven van uw tegoed. Indien het tegoed op de Gelrepas niet meer voldoende is, dan zal de contributie automatisch van uw bankrekening worden geïncasseerd. U kunt ook gebruik maken van korting als u besluit de contributie vooruit te betalen.

Korting voor leszwemmen tot 18 jaar

ESCA wilt u de mogelijkheid bieden om de contributie vooruit te betalen tot en met het einde van elk kalenderjaar. Hiertoe ontvangt u een korting van €45,00 op jaarbasis. De korting wordt berekend over een periode vanaf het moment wanneer u vooruitbetaald tot en met einde van het jaar. Start het kind gedurende het jaar? Zal de korting opnieuw (naar rato) berekend worden.

Klik hier voor de tarieven