ESCA NEWSFLASH 17-04-2019

Beste zwemmers, ouders/verzorgers

Pasen en de Meivakantie staan weer voor de deur, dus even een overzicht van wanneer er WEL en wanneer er NIET getraind wordt, zodat niemand voor een gesloten deur komt te staan.

Het ‘gewone’ wedstrijdseizoen zit er bijna op dat betekent dat we vanaf half mei de kampioenschappen krijgen. Zie verder in deze newsflash.

Met Pinksteren gaan we weer naar Nordhorn, het belooft weer een mooi weekend te worden. Hoe je kan aanmelden staat ook in dit nieuwsbericht.

En tot slot nog een oproep voor extra handen in de WZC. Marion gaat de WZC helaas verlaten, na vele jaren inzet. Wie komt ons versterken?

Fijne Pasen, De WZC

Trainingstijden rond Pasen, Koningsdag en de Meivakantie

Za 20-4Normale trainingstijden
Ma 22-4Geen trainingen (zwembad gesloten)
Di 23-4Normale trainingstijden
Wo 24-4Normale trainingstijden
Do 25-418:00 -19:00 uur Senioren trainen met de JunA/Jeugd A in de Pals
18:00 -19:30 Masters trainen in de Grote Koppel
Alle andere groepen normale trainingstijden
Vrij 26-4Normale trainingstijden
Za 27-4Geen trainingen (zwembad gesloten)
Ma 29-4Normale trainingstijden
Di 30-4Normale trainingstijden
Wo 1-5Normale trainingstijden
Do 2-518:00 -19:30 Alle JJS zwemmers trainen in de Grote Koppel
18:00 -19:00 Swimkick/Minioren in het instructiebad
Vrij 3-5Normale trainingstijden
Za 4-5Normale trainingstijden
page1image1620912

Kampioenschappen

Vanaf half mei worden alle kampioenschappen gezwommen. Kijk alvast op de ESCA website wanneer deze zijn. Als je de limiet of een uitlooplimiet gehaald hebt word je uitgenodigd door de WZC commissie om mee te doen, je ziet dan ook voor welk nummer(s) je ingeschreven wordt. Weet je op dat moment al dat je niet kunt of dat je een afstand niet wilt zwemmen geeft dat dan direct door. ESCA moet inschrijfgeld betalen voor ieder nummer dat ingeschreven wordt, dus het zou jammer zijn als we dit betalen als je bij voorbaat al weet dat je niet mee kunt/wilt doen.

We hopen natuurlijk op grote deelname en op heel veel medailles!

Nordhorn

Alle zwemmers van 9 jaar en ouder zijn uitgenodigd voor het jaarlijkse Nordhorn zwemfestijn. Vergeet niet je op te geven voor 30 April. Als het goed is heb je een email met alle informatie ontvangen. Zwemnummers opgeven bij yokavandijk@gmail.com en het aanmeldformulier sturen naar esca4you@vanleuven.nu. Dat laatste adres is ook waar je je als ouder/verzorger aanmeldt als vrijwilliger.

WZC – vacature

Marion heeft de afgelopen jaren veel werk verzet met het plannen van wedstrijden, het regelen van clubkleding, badwater, gala. posts op facebook, de newsflash en nog veel meer. Aan het begin van het seizoen heeft Marion al aangegeven dat dit haar ‘laatste jaar’ zou zijn. We zijn dus op zoek naar vervanger(s). Vele handen maken licht werk. Wil je een van bovenstaande taken oppakken, meld je aan via yokavandijk@gmail.com. Je kan natuurlijk ook altijd Marion of een van de andere WZC-leden even aanschieten. Je hoeft geen ervaring te hebben, een dosis enthousiasme is fijn! 😊.

page2image1693296
Nieuwsbrief April / Mei