Stem tussen 4 en 24 oktober op ESCA-Zwemmen.

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo Club Support investeren de Rabobank met kennis, netwerk en financiële middelen in clubs en verenigingen. Om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Als Rabobank lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Hier kies je dan natuurlijk voor ESCA-Zwemmen. Kortom: jouw stem is geld waard en het kost je helemaal niets!

ESCA-Zwemmen is te vinden in de categorie “watersport”.

Dus Stem op ESCA-Zwemmen

Om een stem uit te brengen moet je Lid zijn van de Rabobank.

Stemmen via de Rabo App!

Stemmen verloopt dit jaar anders dan je van ons gewend bent. Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen op jouw favoriete club. Je ontvangt dit jaar van ons dan ook geen stemcode per e-mail of post. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop ‘Service’. Bij Algemeen onder lidmaatschap vind je Rabo Clubsupport. De stemperiode loopt van 4 tot en met 24 oktober 2021. Alleen leden kunnen stemmen. Als lid van jouw Rabobank kun je alleen stemmen op verenigingen en stichtingen die bankieren bij jouw Rabobank.

Nog geen lid?

Als je klant bent van Rabobank betekent dat niet automatisch dat je ook lid bent. Wil jij er zeker van zijn, dat je jouw favoriete club kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo App of via rabobank.nl. Als je lid wordt, betekent dit dat je in de stemperiode van Rabo Club Support direct kunt stemmen op jouw vereniging of stichting. Het lidmaatschap van Rabobank is gratis.

Rabo ClubSupport ESCA-Zwemmen

Succes allemaal met stemmen. Laat ook je familie, vrienden, buren, kennissen een stem uitbrengen op ESCA-zwemmen. Kortom spreek gewoon iedereen aan.