Wie geïnteresseerd isSnorkelen in de wereld onder water heeft een leuke basis met het zwemvaardigheidsdiploma Snorkelen. Er zijn 3 diploma’s Snorkelen te behalen. Om Snorkelen 1, 2 of 3 te behalen, moet een kind het Zwem-ABC hebben volbracht. Snorkelen is leuk en vooral avontuurlijk. Wij leren je spelenderwijs de juiste techniek en vaardigheden, zodat je veilig en ontspannen kunt snorkelen.

Wat leer je tijdens de snorkellessen?

Tijdens de lessen trainen we je op de vaardigheden die je nodig hebt om goed en veilig te kunnen snorkelen.  Je leert o.a. buddy breathing, de mastworp, de schredesprong en niet te vergeten “veilig” snorkelen. En natuurlijk nog veel meer technieken.

Diploma’s

Er zijn 3 snorkeldiploma’s te behalen, snorkeldiploma 1, 2 en 3. Uiteraard met oplopende moeilijkheidsgraad en conditie-eisen. Minimaal 2 keer per jaar is er een examen.

proefles_actieLocatie’s en lestijden?

Kijk in onze lestijden tabel voor de actuele lestijden en waar en wanneer de snorkel-lessen gegeven worden. Heb je nog geen duikbril, snorkel en vinnen, geen probleem daar kunnen wij in eerste instantie voor zorgen.

Lijkt het je wat en ben je in het bezit van het KNZB zwemdiploma (Super Spetters) of het zwem-ABC diploma, meldt je dan nu aan voor een gratis proefles.