Beste zwemmers, ouders/verzorgers,

Het nieuwe zwemseizoen staat alweer voor de deur. Hierbij alvast een korte informatiebrief aangaande de start van het seizoen 2018/2019 en de trainingstijden. Later in de maand komt er een nieuwsbrief met daarin meer informatie over ESCA wedstrijdzwemmen en het komend seizoen.

Start van het seizoen

In de eerste schoolweek (week 34 / week van 20 augustus) zijn de zwembaden in Arnhem gesloten. Dit betekent dat de start van het seizoen officieel in week 35 (week van 27 augustus) begint. In deze week starten alle trainingen volgens het trainingsrooster zoals opgenomen in deze news flash.

Echter, in week 34 kan er wél gezwommen worden in De Pals (Westervoort). Kijk dus goed naar het schema. Deze trainingen beginnen dus vanaf dinsdag 21 augustus voor Junioren 1, Senioren A, Jeugd B, Senioren B en Masters!!

Kortom, week 34 training in De Pals alleen voor degene die in De Pals trainen en vanaf week 35 het reguliere schema voor alle zwemmers.

Trainingsschema

Een opmerking bij het trainingsschema is dat voor donderdag in DKG nog geen trainer is gevonden voor de Senioren A. Tot nader bericht komt deze training te vervallen.

Vragen

Mochten er vragen zijn over het trainingsschema, indeling van A/B selectie of anderszins, dan kunt u uiteraard de trainer van uw dochter of zoon aanspreken. Hiernaast kunt u altijd terecht bij de WZC of bij de nieuwe voorzitter van ESCA wedstrijdzwemmen, Tom van Gessel.

Tenslotte

Wij hebben er veel zin in en kijken uit naar een succesvol seizoen met veel zwemplezier en mooie prestaties op ieders niveau!

Wedstrijdcommissie (Yoka, Marion en Lineke)

Tom van Gessel, voorzitter wedstrijdzwemmen

voorzitter-wz@esca-zwemmen.nl

 

ESCA News Flash

Start zwemseizoen 2018/2019