Bij het zwemvaardighsurvivaldiplomaseidsdiploma Survival leert een kind hoe hij/zij zichzelf kan redden als hij/zij onverwachts in het water terecht komt. Kinderen leren ook wat je absoluut niet en wel moet doen als een vriendje in nood is. Alle onderdelen dienen gekleed te worden uitgevoerd. De kleding moet bestaan uit een basis- en een uitgebreid kledingpakket. Om het zwemvaardigheidsdiploma Survival compleet te krijgen moet er drie keer een examen worden afgelegd.

rosetLijkt het je wat en ben je in het bezit van het zwem-ABC of het KNZB diploma, meldt je dan nu aan of meldt je aan voor een gratis proefles. Survival wordt alleen gegeven op de zaterdagochtend in zwembad “De Grote Koppel” van 10:30 – 11:15 uur. Startdatum nieuwe groep: Alleen bij voldoende deelname.

 

Kledingpakket
Survival 1: Lange spijkerbroek, shirt met lange mouwen en schoenen.
Survival 2: Lange (spijker) broek, shirt met lange mouwen, regenjas en schoenen.
Survival 3: Lange (spijker) broek, shirt met lange mouwen, trui, regenjas en schoenen.

N.B. Het is toegestaan voor survival 1,2 en 3, dat kandidaten in plaats van een shirt met lange mouwen een blouse met lange mouwen dragen.
N.B.2 Het is toegestaan voor survival 2 en 3, dat kandidaten in plaats van een broek/blouse een jurk met lange mouwen of rok/blouse met lange mouwen dragen. De jurk/rok moet tot aan de enkel reiken.