Beste zwemmers, ouders/verzorgers,

Februari 2019

In deze nieuwsbrief een aantal onderwerpen. Ten eerste de training tijdens de Krokusvakantie, met de bus naar de landelijke wedstrijd op zaterdag 23 maart, ESCA organiseert de Gelderse Minioren Sprint Kampioenschappen op 30 maart en de AVG.

Om met dat laatste te beginnen: De AVG zorgt er voor dat we erg op moeten passen met persoonsgegeven en foto’s. Dat is ook de reden dat we de foto’s van het Gala nog niet online hebben kunnen zetten. We hebben verzuimd om vooraf toestemming te vragen of jullie akkoord zijn met het publiceren van die foto’s. Dit moet nu achteraf en daarom vragen wij jullie om ALLEMAAL per omgaande te reageren of het akkoord is dat we de foto’s waar jij op staat naar anderen mogen sturen/delen. Ben je onder de 16 dan moet je vader, moeder of verzorger daar toestemming voor geven. Willen jullie dat alsjeblieft per omgaande doen op escawedstrijden@gmail.com?

Dat geldt ook voor de foto’s die genomen zijn door Astrid voor onze sponsoren. Wij willen hen graag als bedankje een foto overhandigen waar jullie misschien ook op staan. Ook daarvoor willen wij graag jullie goedkeuring.

Als je een mailtje stuurt naar escawedstrijden@gmail.com dat je akkoord bent met publicatie van foto’s van het gala en voor sponsoren dan hebben we dit stukje gedekt. Dus graag ALLEMAAL reageren!!!!

Aangepast training schema in de Krokusvakantie

In de Krokusvakantie zijn er aangepaste trainingstijden. Hieronder even een opsomming van de wijzigingen.

Minioren en swimkick geen training van zaterdag 2 maart tot en met zaterdag 9 maart

Selectie: gewoon training behalve:
*Dinsdag 5 maart de Pals 19:00-20:30 vervalt
*Donderdag 7 maart, geen training in de Pals, maar van 18:00 -19:30 in De Grote Koppel *Zaterdag 9 maart, VKH 8:00-9:00 vervalt

Masters: gewoon training
* Dinsdag 5 maart, hele bad beschikbaar van 19:00 tot 21:00.

Met de bus naar de Landelijke wedstrijd op zaterdag 23 maart

Op zaterdag 23 maart hebben we onze laatste Landelijke wedstrijd en het is nog steeds spannend of we wel of niet naar de Landelijk A promoveren, maar we willen er zo wie zo een klein feestje van maken. I

We willen naar Wageningen met z’n allen in een touringcarbus.
De bus zal vertrekken vanaf de Grote Koppel rond 15:15-15:30 uur.
Inzwemmen om 16:30 uur, wedstrijd 17:00 uur, einde wedstrijd rond 19:30 uur.
We regelen dat we na de wedstrijd met z’n allen friet met een snack erbij eten in Wageningen.
We verwachten rond 21:30 uur weer in Arnhem te zijn.
De bus wordt door ESCA betaald, we vragen een bijdrage van 5 euro voor friet met snack en drankje.

Houden jullie hier alvast rekening mee in je agenda?

ESCA organiseer Gelderse Minioren Sprint Kampioenschappen op zaterdag 30 maart.

Op 30 maart organiseren we als ESCA de minioren sprint kampioenschappen. We verwachten daar een grote groep ESCA minioren die deel mogen nemen.
Om dit kampioenschap goed te organiseren hebben we veel hulp nodig. Vooral van minioren ouders, maar ook hopen van oudere zwemmers en ook van swimkickers die bijvoorbeeld medaillekinderen kunnen zijn en kunnen helpen bij het uitreiken van de medailles en helpen bij het verkopen van loten voor een loterij.

Op wiens hulp kunnen we rekenen? Een reply naar escawedstrijden@gmail.com is genoeg en we nemen contact met je op.

BEDANKT ALVAST!!!
We gaan er een mooi feestje van maken.

WZC ESCA-zwemmen

Nieuwsbrief februari